Szám és név misztika

Mindenki adott sorssal születik, és már a születés pillanata is magában hordozza a sorsát. Ez csak folytatódik, mikor véletlenül olyan karaktere alakul ki, mely támogatja azt a sorsot. A név, amit szüleitől kap, szintén alakítják a sorsát. Közben jönnek a karmikus barátok és karmikus feladatok. Hétévenként új fejlődési ciklusokba kerülünk és megváltozunk. Másképp látjuk a világot. Ha jól tesszük a dolgunkat, akkor beteljesítjük sorsunkat. Ha nem, akkor következő életeinkre gyártunk feladatokat. A meg nem oldott és visszavitt feladatok később elöntenek minket és ennek nagy ára lesz.

A születési dátumból könnyedén össze lehet állítani azt a mátrixot, mely rengeteg dolgot elárul sorsunkról, a ránk váró feladatokról. A mátrixban az egynél nagyobb számok az erősségeket jelentik, a nullák pedig a feladatokat. Fontosak még azok a sorok és oszlopok, melyeknél mindhárom érték nulla, mert akkor ezen a téren is van radikális tennivalónk. És mit hoz a véletlen, ezek a csupa zéró sorok és oszlopok jelen vannak temperamentumunkban és karakterünkben. Azok a sorok és oszlopok is megérnek egy kis figyelmet, ahol két db zéró van, mert ezekkel is kell foglalkozni, lévén hordoznak magukban életfeladatot.

A cellákban található számok csak arra utalnak, hogy az adott képesség milyen mértékű. A túl nagy is életfeladat, mert meg kell tanulni azt a tulajdonságot tudatosan uralni. A zéró pedig azt jelenti, hogy meg kell tanulni az adott jellemzőt először felfedezni, majd tudatosan alkalmazni. Minden tulajdonságunkkal gazdálkodnunk kell. Egyik véglet sem jó. A túl sok, vagy a túl kevés ugyanolyan problémás. Leglátványosabb az egyes cella az egyéniség. A túl erős egyéniség komoly kihívás, mert gyakran nehéz uralni, és mindig vigyázni kell, nehogy az egónk vezesse, mert diktátorok leszünk. A zéró egyéniséggel pedig nehéz lesz az élet, eltaposnak minket.

Bár születésünkkor nincs más, mint a születési dátumunk, és ebben kilátástalanul sok a nullás érték, azonban a nevünk ereje is kezd segíteni idővel. Ahogy fejlődünk, ahogy telik az idő, úgy egyre jobban megtelik az összesített mátrix. Valahogy úgy kell elképzelni, hogy az összesített mátrix egy ideális állapot mely a születési dátumunkból és a nevünkből áll, de ide csak lassan jutunk el. Ha nézzük a korszakokat az életünkben, mikor az első korszaknak vége (lásd születési dátum elemzése), nagyjából akkor már kezd érezhetővé válni a név mátrix hatása. Amikor a második korszakot is befejeztük (lásd születési dátum elemzése), akkor már szinte teljes mértékben az összesített mátrix segíti az életünket. Általában eddigre megtörténik minden átalakulás, fejlődés, és a komplex hatás érvényesül. Közben a hétéves ciklusok szerint fejlődünk. A harmadik életszakasz általában a 40-50 éves korunkban köszönt be. Nyilván ettől el lehet térni, ha olyan nagy horderejű események történtek az életünkben, hogy a normál ütemhez képest túl gyorsan fejlődtünk.

A szám misztika az élet minden területén használható. Valójában úgy működik, hogy ha egy házszám alatt olyan tevékenység folyik, amelyik összhangban van adott tevékenységgel, akkor a házszám nagy erőkkel támogatja ezt a tevékenységet. Ha ezen a címen nincs semmilyen tevékenység, akkor nem érvényesül a szám hatása. Tehát mindig csak akkor támogat, ha rezonanciába kerül a szám ereje és az ott végzett tevékenység. Ha van rezonancia, akkor sokszoros a hatás, nincs rezonancia, nincs hatás.

Már csak egy kérdés van, mit kezdünk az életünkkel? Egyáltalán akarunk-e vele kezdeni valamit? Akarunk-e a sorsunk szerint élni? Egyáltalán érdekel-e minket a sorsunk? És ha érdekel, képesek vagyunk-e tudatosan kezelni azt?